Biodata Penuh Ira Kazar

Ira kazar adalah seorang anak artis dan penyanyi terkenal di Malaysia iaitu Kazar Saisi. Beliau berumur 27 tahun pada tahun 2023. Beliau berasal dari Kampar Perak, Malaysia dan merupakan anak kepada pasangan Kazaruddin Bin Saisi dan Rashidah Latiff. Beliau mula dikenali di dunia hiburan apabila terlibat dengan Pengarah Terkenal Syamsul Yusof.

Ira Kazar merupakan anak ke-4 daripada 5 adik beradik beliau. Nama penuh Ira kazar adalah Faghirah Fatini Binti Kazaruddin.

Ira Kazar juga terkenal dengan kecantikannya dan sering muncul dalam portal-portal berita tempatan popular di Malaysia. Beliau juga aktif dalam media sosial dan mempunyai banyak pengikut di Instagram. Beliau sering memuat naik foto-foto cantik dan video-video hiburan ke akaun Instagramnya yang menarik minat ramai pengikutnya.

Sudah tentu, Ira Kazar merupakan seorang yang sibuk dengan pelbagai aktiviti di dunia hiburan dan perniagaan. Namun, beliau juga dikenali sebagai seorang yang penyayang dan sering membuat sumbangan kepada kebajikan masyarakat. Beliau adalah contoh yang baik bagi rakyat Malaysia yang menunjukkan bahawa seseorang boleh berjaya dalam pelbagai bidang dengan usaha yang gigih dan dedikasi yang tinggi.

Adik beradik ira kazar

  • Melor Hariante
  • Yasmin Mariante
  • Elya Amirul Naim
  • Fahghirah Fatini (Ira Kazar)
  • Adam Amirul Latiff

Instagram Ira Kazar boleh diakses di sini.

Leave a Comment